Compania Magro Util S.R.L. oferă logistică integrată pentru transport de marfă pe calea ferată în trafic intern și international, în sistem de vagon izolat, grup de vagoane, tren complet și containere.

Magro Util S.R.L. asigură disponibilitate, profesionalism și încredere în relația cu partenerii săi, atât pentru transporturile interne, cât și cele externe pe infrastructura publică și privată din România.

Calitatea serviciilor și flexibilitatea companiei ne conferă avantajul de a lua fața altor competitori pe piețele pe care activăm, în timp ce loialitatea față de client ne ghidează activitatea curentă.

Indiferent de dimensiunea proiectelor în care suntem angrenați, știm să tratăm cu cea mai mare seriozitate fiecare activitate la care ne-am angajat. Abordarea profesionistă este cea care vorbește pentru noi, iar noi vorbim întotdeauna prin intermediul proiectelor noastre.

Știm că răsplata vine numai atunci când muncești din greu, cu seriozitate și perseverență, iar pentru noi răsplata se traduce prin mulțumirea clientului și aprecierea manifestată la finalul unui proiect, la livrarea produselor sau a serviciilor pe care noi le oferim.

Prețuim foarte mult valorile noastre și încercăm să le afirmăm de fiecare dată în relația cu clienții și partenerii noștri:

  • Loialitatea atrage loialitate, iar perseverența te face mai bun, mai performant.
  • Importantă la noi în companie este unitatea grupului, de la nivel de conducere și până la ultimul angajat.
  • Respectul față de clienți și parteneri crează legături de durată.

Magro Util S.R.L. dispune de autorizații și agremente tehnice emise de AUTORITATEA FEROVIARĂ ROMÂNĂ ( AFER ) pentru toate serviciile pe care le prestează.